Dana Varadi

Solist vocal

Timisoara, Timis

Aprecieri: 21 Vizualizări: 5586

Povestea mea... hm... nu e una scurtă dar nici lungă nu e, aş putea spune că e una al unui copil pe deplin norocos. M-am născut pe 27 decembrie 1968 în Timişoara. (Siladhi Daniela Maria numele din certificatul de naştere). Dar pentru acea greşală "Siladhi" în loc de "Silaghi" (moştenită de la tata) am fost nevoiţi să ne schimbăm numele pentru a evita neplăcerile ce apăreau de fiecare dată când se întocmea un act şi aşa am devenit toată familia: Sălăjan. Am un singur frate "Doru" iar parinţii mei: Maria şi Gheorghe sunt pensionari.

Am crescut la sat la bunicii mei în Sânmihaiul Român unde am facut primul an de grădiniţă. Înclinaţia mea pentru cântec o moştenesc de la tata (ardelean cu voce puternică) iar pentru dans de la mama (fostă dansatoare). Şi fratele meu are acest talent dar l-a fructificat mai puţin. (doar câţiva ani la liceul de muzică Ion Vidu – trompetă şi pian.) Nu prea ştiu cu exactitate când am început să cânt, aş putea spune că eu cânt dintotdeauna, cânt de când mă ştiu. Încă de la grădiniţă am urcat pe şcenă cu mare entuziasm şi culmea, mi-a plăcut teribil, pentru că mereu ceream educatoarei mai multe roluri inclusiv cel de prezentatoare. Se pare că m-am îndrăgostit repede de şcenă, de ceea ce însemna spectacol cu public. Nu este greu să te îngrăgosteşti de un lucru aşa de frumos. Cred că meseria de artist e cea mai frumoasă meserie din lume deoarece se face cântând. Cu cât creşteam, dorinţa de a cânta a devenit tot mai mare şi mai diversă. Era o vârstă când încă nu eram decisă ce îmi doream mai mult: să dansez sau să cânt? Pentru că îmi plăceau amândouă.

Pasiunea de a cânta dacâ existâ, nu dispare niciodată şi oricând te aude cineva cântând işi va da seama că eşti deosebit deoarece, "ce vine din suflet e divin" iar asta se observă. Cu cât ajungi să cânţi mai mult în faţa oamenilor îţi doreşti să ai un repertoriu cât mai bogat, cât mai variat pentru ca să poţi fi pe placul tuturor celor care te ascultă. Asta a fost şi motivaţia mea care m-a făcut să culeg mii de melodii pentru toate gusturile. …cam asta sunt eu Dana Varadi…

Informaţii de contact

Telefon: 0744698061

Email: danavaradi@yahoo.com

Website: dana-varadi.artistii.ro

© Copyright 2017 artiştii.ro. Toate drepturile rezervate
Proiect cu    din Timişoara